Responda Group är alltid intresserade av nya medarbetare som är vill bidra till vår verksamhet. Har vi ingen ansökan ute som passar dig så har du här möjlighet att skicka in din intresseanmälan. 

Vi har kontor i Eskilstuna, Haparanda, Kalix samt Kista och har en rad intressant tjänster inom följande avdelningar: 

 • Produktion
  Hjärtat i verksamhet, här arbetar våra telefonister med att säkerställa att våra kunders samtal samt ärenden blir besvarade i tid och med en service av världsklass!
 • Leverans & Kundsupport 
  Intern kundtjänst som startar nya kunder samt ger support till befintliga, i syfte att leverera efter kundens personliga önskemål.   
 • Ekonomi 
  Fakturering, löner, redovisning och bokföring. Bidrar med analyser och rapporter för att verksamheten ska kunna fatta välgrundade beslut.  
 • Försäljning 
  Ansvarar för verksamhetens nya affärer och samarbeten med partners inom telekombranschen. 
 • HR
  Ger råd och stöd till verksamheten i personalfrågor. Utvecklar HR-processer, metoder samt verktyg och arbetar bl.a. med rekrytering, ledarskap, arbetsmiljö, lönebildning och samverkan. 
 • IT
  Avdelningen har en samordnande roll och ansvarar för att i dialog med verksamheten leverera effektiva och fungerande IT-tjänster med god kvalité.

 

I din ansökan så vill vi att du bifogar CV och ett personligt brev där du berättar mer om dig själv, vad du söker och vad du kan bidra med till vår verksamhet. 


Om oss

Responda Group är ett ledande svenskt kundserviceföretag. Våra 500 medarbetare hanterar årligen fler än 10 miljoner kundkontakter - åt mer än 3 500 uppdragsgivare. Vår passion är att genom innovativ, effektiv och kvalitativ service leverera värdeskapande kundupplevelser och stärkta relationer. Vi har verksamhet i Stockholm, Eskilstuna, Kalix, Haparanda, Östersund, Arbrå samt Halden i Norge.


Responda Group är en leverantör av professionell svars- och kundservice för företag och våra tjänster anpassas helt och hållet utifrån kundens behov och tekniska lösning. Sedan starten har vi haft som mål att bli Sveriges ledande outsourcingpartner inom svars- och kundservice och upplever nu en stark tillväxt både vad gäller kunder samt organisation.

Besök gärna vår hemsida eller våra sida på LinkedIn

Dele links


Log på og send uopfordret ansøgning

Tilbage til Ledige stillinger